Vertrouwenspersoon

Vertrouwenscontactpersoon

Je hoopt er nooit mee te maken te krijgen, maar overal waar mensen samenkomen kan je te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag. Daarom zijn wij als club op zoek gegaan naar een vertrouwenscontactpersoon, iemand die je over dit soort problemen kan benaderen.

Jantien Klasen is vanaf heden voor onze leden, hun ouders en trainers aanspreekpunt als Vertrouwens Contact Persoon.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jantien Klasen, ik ben 39 jaar en woon in Bovensmilde. Mijn dochter Wendelien, turnt inmiddels drie jaar met veel plezier bij SSS Smilde. In mijn dagelijkse leven ben forensisch systeemwerker in de FPC van Mesdagkliniek te Groningen. Hier werk ik met veel plezier en elke dag is weer een uitdaging. Dat het belangrijk is dat je samen naar problemen kijkt en elkaar hierin soms alleen al helpt door te luisteren herken ik ook in mijn werk. De functie van VCP sluit hier goed op aan.

Recent ben ik bij de club aangesteld als Vertrouwens Contact Persoon (VCP). Deze  taak houdt in dat je contact met mij op kunt nemen wanneer er op de vereniging sprake is van grensoverschrijdend gedrag: hierbij kan je denken aan seksuele intimidatie, pesten of discriminatie.

Ik zal dat wat wij bespreken niet kunnen/ gaan oplossen maar ik kan je wel ondersteunen om de juiste weg te vinden die je kunt inslaan voor verdere stappen. Ik zal een luisterend oor bieden en handelen waar nodig. Oh ja; ik ben geen verlengstuk van het bestuur, want ik neem een neutrale positie in.

Mocht je contact willen dan kan dit via; vcpssssmilde@gmail.com  Vermeld in je mail, je naam en telefoonnummer en ik doe mijn best om zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: