Lidmaatschap

Lidmaatschap SSS Smilde

Bij belangstelling voor gym, ouder en kind, dans of Free running is het mogelijk om proeflessen te volgen. De eerste twee lessen zijn gratis. De lestijden zijn te vinden verderop in deze site.

Na twee lessen moet het aanmeldformulier worden ingevuld. Dit formulier staat onder het kopje “aanmelden”

Wie lid is van SSS is tevens lid van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) De contributie hiervan zit verwerkt in de contributie van de vereniging. Het lidmaatschap van de KNGU heeft het voordeel dat de kinderen zijn verzekerd. Ook zorgt de KNGU voor het ontwikkelen van oefenstof, organiseert wedstrijden en biedt scholing voor juryleden en leiding.

De contributie wordt vier keer per jaar afgeschreven. In januari voor het eerste kwartaal, daarna in april, in juli en in oktober. De contributie wordt afgeschreven rond de 10e.

Opzegging gaat in met ingang van het volgende kwartaal. Ook kan alleen met het daarvoor bestemde formulier. Dus aan en afmelden van het lidmaatschap kan niet via de leiding!

Bij een wijziging van het lidmaatschap moet het formulier “wijziging” worden ingevuld. Denk bij wijziging dan aan aanmelden voor de B-selectie of aanmelden voor de A-selectie. Ook dit kan niet via de leiding maar alleen via het wijzigingsformulier.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: