Gym. / Turnen

Mijn naam is Marieke Grit.

Samen met mijn vriend en 0nze twee kinderen woon ik in Smilde. Vanaf mijn 4e jaar ben ik betrokken bij S.S.S. Smilde. Ik ben begonnen bij de kleutergroep en tot mijn 17e ben ik lid geweest van de selectie. Vanaf mijn 14e ben ik als assistent begonnen op de recreatie groepen en vanaf mijn 17e ben ik ook gaan assisteren bij de selectie groep. In 2008 behaalde ik mijn diploma als turntrainster. Ik ben begonnen met het lesgeven bij de kleuters waarna ik vrij snel ook de recreatie groepen onder mijn hoede nam. Een aantal jaren later heb ik samen met Ronald de selectie groepen getraind. Helaas heeft Ronald in 2019 de vereniging verlaten maar gelukkig heeft hij alles wat hij mij en de assistenten in de jaren geleerd heeft achtergelaten.

Nu verzorg ik nu samen met een aantal assistenten alle turnlessen van recreatie tot selectie waar ik veel kracht en energie uit haal. Ik ben geweldig trots wanneer iemand zijn of haar doel heeft behaald (dit kan zijn een koprol op de lange mat of een flikflak op de balk) Dit is waar ik het allemaal voor doe.
Jaarlijks doen wij met verschillende wedstrijden mee, een ieder doet dit op haar niveau. Dit kunnen regionale wedstrijden zijn of zelfs op landelijk niveau. De meiden trainen hier hard voor en laten dan ook trots zien wat ze allemaal kunnen. De kinderen uit de recreatie groepen trainen 1 uur per week, de B selectie traint 3 uur per week en de A selectie is 5 uur in de week in de gymzaal te vinden.

Lijkt het je leuk om een keer een proefles mee te komen draaien? Je bent van harte welkom om 2 keer kosteloos een proeftraining mee te doen.

Foto Marieke

Juryzaken

Wilt u kijken wat jureren van wedstrijd inhoudt dan kunt u kijken op:

http://lectora.kngucampus.nl/OpleidingenJury/TurnenDames/Opstap

Wedstrijdzaken

Wanneer mogen de kinderen deelnemen aan de wedstrijden?

Alle kinderen die in dit jaar negen worden of ouder zijn. peildatum is 31 december
Instap is op 31 december negen jaar
Pupil 1 is op 31 december 10 jaar
Pupil 2 is op 31 december 11 jaar
Jeugd 1 is op 31 december 12 jaar
Jeugd 2 is op 31 december 13 jaar
Junior is op 31 december 15 jaar
Senior Is op 31 december ouder dan 15 jaar

Aan welke wedstrijden kunnen de kinderen deelnemen?

RWS A 3de divisie
RWS B 4de en 5de en 6dedivisie
RWS C 6de divisie

Wedstrijden

Wedstrijdpakje (clubpakje)
Kinderen blijven netjes op de bank zitten
Tasje mee
Met een flesje water
Leertjes
Eventueel wat fruit

Worden 4 verschillende toestellen gedaan
Sprong
Brug
Balk
Vloer

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: