Ouder en Kind

Ouder en kind gym    image

Ik ben Esther Oortman. Samen met mijn man en 2 kinderen wonen we in Smilde. We zijn eigenaren van Slagerij de Wolvenberg en zelf ben ik daarnaast werkzaam in de kinderopvang. Ook geef ik de ouder en kind gym en de kleuter gymlessen.

Ouder en kind geef ik nu een paar jaar en ik blijf me verbazen over wat de kinderen eigenlijk allemaal kunnen, wat je ze kan leren en hoe leuk ze het vinden.

Ik heb de cursus gevolgd tot Nijntje instructeur. Hier heb ik geleerd hoe je alle basisvaardigheden kunt aanleren aan een kind zodat ze motorisch goed onderlegd zijn. Dit is enorm belangrijk voor een kind. Onder het kopje Beweegdiploma kunt u lezen waarom het zo belangrijk is voor een kind. Belangrijk is het zeker maar plezier staat natuurlijk boven aan. Bij de ouder en kind lessen starten en eindigen we altijd gezamenlijk. Dit doen we door ons beginlied te doen en daarna oefeningen met een bal, pittenzakken, hoepels etc. Hierna mogen de kinderen klimmen, klauteren en bewegen op alles wat er klaar staat. Aan het eind van de les ruimen we gezamenlijk op en doen we ons liedje nog een keer. Tijdens de lessen let ik op wat de kinderen allemaal kunnen of waar aandacht aan besteed moet worden. Daar pas ik oefeningen in een les dan op aan. 1x per jaar doen we een groot Nijntje feest. De kinderen mogen dan hun 1ste Nijntje Diploma halen. Ze mogen aan papa, mama, opa en oma dan laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Ik zal op tijd aangeven of uw kind hiervoor in aanmerking komt. Sommige kinderen kunnen zelfs hun 2de Nijntje Diploma halen. Lukt dit niet dan kunnen ze tijdens kleutergym dit ook nog halen.

Voor lestijden en kosten kunt u kijken op de website onder het kopje lestijden.

Hebt u interesse maar weet u niet of het was is voor uw kind? Kom gerust 2x gratis  meedoen voor u een beslissing maakt. Dus kom gewoon eens langs.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: